LOVE

LOVE
LOVE

Friday, December 16, 2011

Musim Durian

Bila musim durian datang lagi ni.... teringat plak kat kenagan dolu-dolu.... time bujang bujang dulu... Eh, sekarang pun bujang lagi la.... Adoi....

Satu petang tu, kitaorg decided nak buat party durian, maka pengembaraan pun bermula mencari destinasi paling sesuai utk misi kami.


 Tikar tu tak hengaaaat......

Misi kami berjaya apabila GPS kami berjaya mengesan tempat yg paling best utk membentang tikar.
Lokasinya tak jauh pun dr opis...nun di Putrajaya.



Maka, AJK yang diberi tugas mengatur cara majlis... memulakan tugasnya. Ha... yg kat bawah tu tudung belang2 tu nama dia Eric...hasil hamparan tikar beliau menghasilkan majlis yg sungguh gemilang....sungguh!


 Rupa-rupanya.... misi bukan semudah yg kami jangkakan. Stamina diperlukan utk memastikan kelancaran durian masuk ke perut. Sekali lagi AJK dilantik untuk melaksanakan misi ini menggunakan sekuat tenaga yg beliau ada. Time ni xde lagi Kursus Keselamatan tu.... semua berdasarkan ketahanan mental dan fizikal yang kuat. Mari kita saksikan....

               Kekentalan yang pertama.....


   Ok..... sikit je lagi......



TARAAAAAAAAAAAAAA.....






 Diaorang berdua ni sedari bujang memang sopan orangnya.... Cuba tengok cara diaorg posing.... control2 ayu gitu... Sebab tu diaorg kawin dulu...


 Tak caya... cuba korang compare dengan personaliti di bawah.......

 1

2

3

4

5

 



hahhahahhaha.... beza kan? 
(harap2 dia tak saman saya)

3 comments:

oya sayang said...

kelako la entry nie...jom kite buat benda2 yang mereng nie lagi...hahaha

suzila said...

hahaah... i suke part ending...

suzila said...

hahah... i suke part ending...