LOVE

LOVE
LOVE

Friday, June 22, 2012

ish

Bila roh lambat masuk balik ke jasad....

Macam tu lah jadinya....

Thursday, June 21, 2012

Save The Date


Tuhan menjadikan kita berbeza-beza tapi tuhan jadikan cinta supaya kita bersatu.
 Wanita jangan dibilang dia cantik, tapi bilanglah ia dengan sangat cantik. 
Wanita dijadikan atas nama cinta, kalau kita cari pasti jumpa.
 tapi jumpa yang macam mana, kita yang buat pilihan..
indah wanita tidak siapa yang tahu,
tapi yang pasti dia tetap indah..
penantian ini pasti akan membuahkan hasil..
cinta tak kan datang kalau tak dicari..

 

Angau*

Teet teet... msg masuk

" Everytime i look at my booklet's page, at my watch, at my phone screen, i see ur face.
 My Norhafizah's face"

Gedebuk.... ilang semua subject catalog, call number , isbn....

Pastu...Sengih sorang sorang*

Satu Persatu

Sorang lagi sepupu menjemput ke Majlis pertunangannya....

Sekarang ni dh sampai giliran sepupu yg muda2....

Sepupu beza 6 tahun pun dah nak kawin.... so tunggu je la killer question time tu nanti.

Alahai...

Friday, June 15, 2012

Harapan hujung minggu

Mencari masa berdua bersama di kala hujung minggu adalah satu perkara yang paling susah untuk kita.
 Kan?

Mungkin minggu ni ada harapan


Wednesday, June 13, 2012

Pisang la....

Sengih2 tengok pic ni..... pisang betui pakcik ni.....


Psikologi Kanak-Kanak


Hidup tanpa muka buku

ok fine... dah 3 hari benda ni berlaku. Fb akan di block tepat jam 9 pagi dan akan di on balik time lunch hour sehingga ke petang.

Sadis sungguh.... takpela buat saya mcm ni.... sampai hati

Majuk la camni

*tapi nak majuk ngan sapa???

Tuesday, June 12, 2012

3 words that im waiting for...

hahahha... i read it from 1 of the blog bout b2b... yer ke?
for me... tiga tiga ni pun saya tunggu...
kalau blh nak dgr hari hari
I LOVE YOU
I MISS YOU

hahhaha (gatai) :P

*owh...tapi yg ketiga tu..biarla sekali je yer....kalau hari2,haru!*

Misi 2012

Diet...diet...diet....


 At least, back to normal body shape la.... skg dah tembam.... sampai ke muka... huhu...
cayoook fiza... banyak kebaya dah menanti balik ni!!! 

Malam yg hilang

Tadi betul2 haru.... buka2 mata jam 6.20 pagi ada 5 miscall dan 3 message. dlam sejarah aku tidur mati sehingga tak sedar apa yang terjadi di sekeliling.

Malam tadi... lepas makan dan borak2 dengan abs n kak emy keadaanya masih lagi relaks...langsung xrasa penat atau lesu. sempat lagi tanya abs dan kak emi sokong team mana utk Euro kali ni. dan dengan konpidennya bgtau kat diorg yg aku sokong German... pastu abs tanya sapa pemain German,fizah.... sengih2 je dan terus terang cakap sebab buah hati sokong German, so follo je... nampak sangat buta sukan...hahaha.

Pastu xpasti master chef yg tgk aku....atau aku tgk diorg, yg pasti keadaan sungguh blur masa tu... tau tau kak emi n abs balik umah... aku pas kan tv kat diorg, masuk bilik, tutup lampu n tido....

Sekian sampai ke pagi.... yg lain2 yg berlaku sungguh la xkeluar dr ingatan...

Nikmat betul tidur itu!!!

Monday, June 11, 2012

10:37

8 buku telah berjaya di katalog tepat jam 10:37 am. termasuk buku oc. :)
Tahniah fiza!!!

Friday, June 8, 2012

...

Esok adalah permulaan.

Saya cuak.

Gunung Kinabalu









Alhamdulillah.. dapat jugak melihat Gunung Tertinggi di Malaysia kat depan mata. Memang terpana. Subhanallah...cantik sungguh ciptaan Allah.






I believe...


Thursday, June 7, 2012

Reflesia

Misi mencari raflesia... Habis ceruk kampung kami redah. Bila belek balik pic2 ni..., mcm tak percaya hanya kami bertiga perempuan meredah semua ni... korang mmg hebat la... hati kental. heh 

Perjalanan makin sukar

Alamak...kena redah air la plak.... dah la naik MyV je...

Misi hampir berjaya...

Dan akhirnya.... bunga terbesar di dunia ada kat depan mata

 Baby raflesia



Kat atas pic ketika mekar berkembang... pic yang bawah bila reflesia dah mula nak mati bertukar menjadi hitam


Oh ada lagi bunga....

__
_
_
_
_
-
_
_
_
-
_
_
_
_
_
_
_
_
_
-




Yang kat bawah ni 2 org ni pun bunga juga.... ahaks!!






Rindu Sabah


 Lama tak terbang... rindu sangat2.... tempekla pic2 lama yg hampir berhabuk


Lets picture talk










Wednesday, June 6, 2012

Seia Sekata

Saya tengok Seia Sekata Scha dan Awal.... memang sweet si Awal layan Scha.

Tapi kan...

saya rasa...
saya rasa...
saya rasa...

saya dapat lebih dr Scha dapat!! (blushing)

Excited

Tak sabar nak balik keja bila kita tau ada org tgh tunggu kita kan.... :)

Misi Super Spontan

Ada misi terkini untuk raya akan datang ni... heheheh.... nantikan ye kawan2 biskut raya terbaik edisi Super Spontan.

1. Biskut Beruang Comel Cococoach
2. Biskut Angsa Ganas Cornflakes
3. Super Spontan Makmur

Hujung bulan ni sampel akan diedarkan utk kawan2 menikmati kelazatan biskut2 ini. Memang terbaikla sebab masa beli raya tahun lepas teringat2 sampai nak masuk raya tahun ni. So... nak juga kawan2 merasa kenikmatan ni.

Misi super spontan ni juga merangkap misi kumpul duit kawin...ngeh ngeh ngeh. Ini hasil dari checklist yang kak najwa emelkan.... so, bagi yang berhajat nak melawat ke bandar Taypeng mahupun zoo Taypeng dgn kadar segera.... silalah menyumbang kepada bisnes saya nanti ye.

Jasa kawan2 amatlah dihargai :)

Tuesday, June 5, 2012

post serius

Boleh dikatakan semua orang pernah sakit belakang terutama di bahagian pinggang, sekurang-kurangnya sekali seumur hidup. Dianggarkan 80 peratus orang pernah mengalami sakit belakang yang menyebabkan kerja dan aktiviti harian terganggu. Sakit belakang juga antara punca utama ketidakupayaan bekerja dan penyumbang besar kepada pengambilan cuti sakit.

Sakit belakang menduduki tangga kedua dalam masalah neurologikal (sistem saraf), kata Pakar Bedah Tulang Belakang, Dr Siow Yew Siong. Sakit belakang menandakan ada yang tidak kena dengan saraf kita. Saraf sihat sepatutnya bergerak bebas di dalam badan bagi memastikan bekalan darah, pertukaran cecair badan dan khasiat makanan berlaku dengan sempurna. 

kosong

owh hati...
kenapa begini harini....

Monday, June 4, 2012

Khas utk Oya Sayang

Kak Oya Sayang buat pavlova....
pastu post kat blog dia...pastu post sekali gamba yg tinggal piring licin....
huhu..sampai hati dia....
tak kasi saya rasa pun pavlova tu macamana....
dahla saya org kampung.... huhuhu...

Our destiny